B

O

E

R

 

OP

 

D

E

 

K

A

A

R

T

We werken samen met zo'n 15 tot 20 aangesloten boeren en producenten uit Noord Holland en Friesland die kleinschalig en met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren.

 

We hebben de afgelopen maanden talloze boeren bezocht en zijn onder de indruk van hun manier van werken. Ook zij zijn erg enthousiast over Boer op de kaart.

 

Deze mensen zorgen op de beste manier voor de beste producten. Zij werken niet tegen de de natuur maar met de de natuur en zijn net als wij opzoek naar mensen met dezelfde idealen om mee samen te werken. Nu doen mee: een  varkensboer, waarvan de varkens heerlijk in een grote weide alle

ruimte hebben die de heerlijkste hammen en worsten maakt, een buffelboer die verschillende buffelmozzarella's maakt, een biologische kippenboer voor bio eieren, geitenhouders met de heerlijkste geitenkaasjes en zuivelproducten, een schapenboerderij met schapenkaas en schapenijs, een lakenvelderboerderij voor het heerlijkste rundvlees (unaniem als het lekkerste rundvlees uit de proeverij en verslaat hiermee de bekende Franse, Ierse, Belgische vleesrassen en zelfs de Japanse Wagyu), bieren, whiskeys en wijnen van Nederlandse bodem, zeegroenten, vis, zuivel, groenten en fruit.

 

Ook verzorgen we met boeren en producenten, workshops en excursies voor professionele en semiprofessionele koks

Meedoen? Graag!

Neem contact op, dan maken we snel een afspraak. Mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

TERUG NAAR WEBSITE
BOER OP DE KAART BOEREN EN PRODUCENTEN RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN

We werken samen met zo'n 15 tot 20 aangesloten boeren en producenten uit Noord Holland en Friesland die kleinschalig en met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren.

 

We hebben de afgelopen maanden talloze boeren bezocht en zijn onder de indruk van hun manier van werken. Ook zij zijn erg enthousiast over Boer op de kaart.

 

Deze mensen zorgen op de beste manier voor de beste producten. Zij werken niet tegen de de natuur maar met de de natuur en zijn net als wij opzoek naar mensen

TERUG NAAR WEBSITE

met dezelfde idealen om mee samen te werken. Nu doen mee: een  varkensboer, waarvan de varkens heerlijk in een grote weide alle ruimte hebben die de heerlijkste hammen en worsten maakt, een buffelboer die verschillende buffelmozzarella's maakt, een biologische kippenboer voor bio eieren, geitenhouders met de heerlijkste geitenkaasjes en zuivel, een schapenboerderij met schapenkaas en schapenijs, een lakenvelderboerderij voor het heerlijkste rundvlees (unaniem als het lekkerste rundvlees uit de proeverij en verslaat hiermee de bekende Franse, Ierse, Belgische vleesrassen en zelfs de Japanse Wagyu), bieren,

whisky's en wijnen van  Nederlandse bodem, zeegroenten, vis , zuivel, groenten en fruit.

 

Ook verzorgen we met een aantal boeren en producenten, workshops en excursies.

 

Meedoen? Graag!

Neem contact op, dan maken we snel een afspraak.

Mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

We werken samen met zo'n 15 tot 20 aangesloten boeren en producenten uit Noord Holland en Friesland die kleinschalig en met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren.

 

We hebben de afgelopen maanden talloze boeren bezocht en zijn onder de indruk van hun manier van werken. Ook zij zijn erg enthousiast over Boer op de kaart.

 

Deze mensen zorgen op de beste manier voor de beste producten. Zij werken niet tegen de de natuur maar met de de natuur en zijn net als wij

op zoek naar mensen met  de zelfde idealen om mee samen te werken.

 

Nu doen mee: een   varkensboer, waarvan de varkens heerlijk in een grote weide alle ruimte hebben die de heerlijkste hammen en worsten maakt, een buffelboer die verschillende buffelmozzarella's maakt, een biologische kippenboer voor bio eieren, diverse geitenhouders met de heerlijkste geitenkaasjes en zuivel, een schapenboerderij met schapenkaas en schapenijs, een lakenvelder boerderij voor het heerlijkste rundvlees (unaniem als het lekkerste

rundvlees uit de proeverij en verslaat hiermee de bekende Franse, Ierse, P Belgische vleesrassen en zelfs de P Japanse Wagyu), bieren, whiskeys en wijnen van Nederlandse bodem, zeegroenten, vis , zuivel, groenten en fruit.

 

Ook verzorgen we met een aantal boeren en producenten, workshops en excursies.

 

Meedoen? Graag!

Neem contact op, dan maken we snel een afspraak. Mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

Tot ziens!

We werken samen met zo'n 15 tot 20 aangesloten boeren en producenten uit Noord Holland en Friesland die kleinschalig en met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren.

 

We hebben de afgelopen maanden talloze boeren bezocht en zijn onder de indruk van hun manier van werken.

Ook zij zijn erg enthousiast over Boer op de kaart.

 

Deze mensen zorgen op de beste manier voor de beste producten. Zij werken niet tegen de de natuur maar met de de natuur en zijn net als wij op zoek naar mensen met dezelfde idealen om mee samen te werken. Nu doen mee: een varkensboer, waarvan de varkens heerlijk in een grote weide alle ruimte hebben die de heerlijkste hammen en worsten maakt, een buffelboer die

verschillende buffelmozzarella's maakt, een biologische kippenboer voor bio eieren, geitenhouders met de heerlijkste geitenkaasjes en zuivel, een schapenboerderij met schapenkaas en schapenijs, een lakenvelderboerderij voor het heerlijkste rundvlees (unaniem als het lekkerste rundvlees uit de proeverij en   verslaat hiermee de bekende Franse, Ierse, Belgische vleesrassen en zelfs de Japanse Wagyu), bieren, whisky's en wijnen van Nederlandse bodem, zeegroenten, vis , zuivel, groenten en fruit.

 

Ook verzorgen we met een aantal boeren en producenten, workshops en excursies.

 

Meedoen? Graag!

Neem contact op, dan maken we snel een afspraak. Mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

TERUG NAAR WEBSITE

We werken samen met zo'n 15 tot 20 aangesloten boeren en producenten uit Noord Holland en Friesland die kleinschalig en met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren.

 

We hebben de afgelopen maanden talloze boeren bezocht en zijn onder de indruk van hun manier van werken. Ook zij zijn erg enthousiast over Boer op de Kaart.

 

Deze mensen zorgen op de beste manier voor de beste producten. Zij werken niet tegen de de natuur maar met de de natuur en zijn net als wij opzoek naar mensen met dezelfde idealen om mee samen te werken. Nu doen mee: een varkensboer, waarvan de varkens heerlijk in een grote weide alle ruimte hebben die de heerlijkste hammen en worsten maakt, een buffelboer die verschillende buffelmozzarella's maakt, een biologische kippenboer voor bio eieren, geitenhouders met de heerlijkste geitenkaasjes, een schapenboerderij met schapenkaas en schapenijs, een lakenvelderboerderij voor het heerlijkste rundvlees (unaniem als het lekkerste rundvlees uit de proeverij en verslaat hiermee de bekende Franse, Ierse, Belgische vleesrassen en zelfs de Japanse Wagyu), bieren, whiskeys en wijnen van Nederlandse bodem, zeegroenten, vis , zuivel, groenten en fruit.

 

Ook verzorgen we met een aantal boeren en producenten, workshops en excursies.

 

Meedoen? Graag!

Neem contact op, dan maken we snel een afspraak. Mail of bel. boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN BOEREN-PRODUCENTEN BOER OP DE KAART

*

*

*

 

TERUG NAAR WEBSITE

We werken samen met zo'n 15 tot 20 aangesloten boeren en producenten uit Noord Holland en Friesland die kleinschalig en met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren.

 

We hebben de afgelopen maanden talloze boeren bezocht en zijn onder de indruk van hun manier van werken. Ook zij zijn erg enthousiast over Boer op de kaart.

 

Deze mensen zorgen op de beste manier voor de beste producten. Zij werken niet tegen de de natuur maar met de de natuur samen en zijn net als wij op zoek naar mensen met dezelfde idealen om mee samen te werken. Nu doen mee: een varkensboer, waarvan de varkens heerlijk in een grote weide alle ruimte hebben die de heerlijkste hammen en worsten maakt, een buffelboer die verschillende buffelmozzarella's maakt, een biologische kippenboer voor bio eieren, geitenhouders met de heerlijkste geitenkaasjes en zuivel , een schapenboerderij met schapenkaas en schapenijs, een lakenvelderboerderij voor het heerlijkste rundvlees (unaniem als het lekkerste rundvlees uit de proeverij en verslaat hiermee de bekende Franse, Ierse, Belgische vleesrassen en zelfs de Japanse Wagyu),p bieren, whiskeys en wijnen

van Nederlandse bodem, zeegroenten, vis , zuivel, groenten en fruit.

 

Ook verzorgen we met een aantal boeren en producenten, workshops en excursies.

 

Meedoen? Graag!

Neem contact op, dan maken we snel een afspraak. Mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

BOER OP DE KAART BOEREN-PRODUCENTEN RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN