B

O

E

R

 

OP

 

D

E

 

K

A

A

R

T

excursies aanbieden. Denk daarbij aan varen, vissen en visroken op (de Wadden) zee, Bezoek aan bierbrouwers, Nederlandse wijngaarden, whiskystookers, geiten, schapen en koeien-boerderijen. Zuivelproducten, Slachten, uitbenen, portioneren, bereiden, oude technieken etc.

Uitleg bereidingswijze verschillende delen.

Rook, pekel en droogtechnieken, wildpluk.

 

Deze workshops en excursies organiseren

we in andere vorm ook voor professionele en semi professionele koks en liefhebbers van goed koken en kunnen inclusief overnachting voor meerdere dagen geboekt worden.

Zodra we over meer informatie beschikken, laten we dat hier weten.

 

Belangstelling?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

Tot ziens!

De wereld moet duurzamer. Ook de wereld van de horeca. Om dat te realiseren is het belangrijk dat we samenwerken met  kleinschalige boeren en producenten die met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren. Om dat te stimuleren willen we toekomstige koks al tijdens hun studie kennis laten maken met de makers van hun producten. Samen met koksopleidingen ontwikkelen we een  lesprogramma waarin we workshops en

TERUG NAAR WEBSITE
BOER OP DE KAART BOEREN EN PRODUCENTEN RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN
TERUG NAAR WEBSITE

De wereld moet duurzamer. Ook de wereld van de horeca. Om dat te realiseren is het belangrijk dat we samenwerken met  kleinschalige boeren en producenten die met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren. Om dat te stimuleren willen we toekomstige koks al tijdens hun studie kennis laten maken met de makers van hun producten. Samen met koksopleidingen ontwikkelen we een  lesprogramma waarin we workshops en excursies

 aanbieden. Denk daarbij aan varen, vissen en visroken op (de Wadden) zee, Bezoek aan bierbrouwers, Nederlandse wijngaarden, whiskystookers, geiten, schapen en koeien-boerderijen. Zuivelproducten, Slachten, uitbenen, portioneren, bereiden, oude technieken etc.

Uitleg bereidingswijze verschillende delen. Rook, pekel en droogtechnieken, wildpluk.

 

Deze workshops en  excursies organiseren we in andere vorm ook

voor professionele en semi professionele koks en liefhebbers van goed koken en kunnen inclusief overnachting voor meerdere dagen geboekt worden.

Zodra we over meer informatie beschikken, laten we dat hier weten.

 

Belangstelling?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

Tot ziens!

andere vorm ook voor professionele en semi professionele koks en liefhebbers van goed koken en kunnen inclusief overnachting voor meerdere dagen geboekt worden.

Zodra we over meer informatie beschikken, laten we dat hier weten.

 

Belangstelling?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

Tot ziens!

De wereld moet duurzamer. Ook de wereld van de horeca. Om dat te realiseren is het belangrijk dat we samenwerken met  kleinschalige boeren en producenten die met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren. Om dat te stimuleren willen we toekomstige koks al tijdens hun studie kennis laten maken met de makers van hun producten. Samen met koksopleidingen ontwikkelen we een  lesprogramma waarin we workshops en excursies

 aanbieden. Denk daarbij aan varen, vissen en visroken op (de Wadden) zee, Bezoek aan bierbrouwers, Nederlandse wijngaarden, whiskystookers, geiten, schapen en koeien-boerderijen. Zuivelproducten, Slachten, uitbenen, portioneren, bereiden, oude technieken etc.

Uitleg bereidingswijze verschillende delen. Rook, pekel en droogtechnieken, wildpluk.

 

Deze workshops en  excursies organiseren we in

De wereld moet duurzamer. Ook de wereld van de horeca. Om dat te realiseren is het belangrijk dat we samenwerken met  kleinschalige boeren en producenten die met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren. Om dat te stimuleren willen we toekomstige koks al tijdens hun studie kennis laten maken met de makers van hun producten. Samen met koksopleidingen ontwikkelen we een  lesprogramma waarin we workshops en excursies

 aanbieden. Denk daarbij aan varen, vissen en visroken op (de Wadden) zee, Bezoek aan bierbrouwers, Nederlandse wijngaarden, whiskystookers, geiten, schapen en koeien-boerderijen. Zuivelproducten, Slachten, uitbenen, portioneren, bereiden, oude technieken etc.

Uitleg bereidingswijze verschillende delen. Rook, pekel en droogtechnieken, wildpluk.

 

Deze workshops en  excursies organiseren

 we in andere vorm ook voor professionele en semi professionele koks en liefhebbers van goed koken en kunnen inclusief overnachting voor meerdere dagen geboekt worden.

Zodra we over meer informatie beschikken, laten we dat hier weten.

 

 

Belangstelling?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com

of 0614716625

 

Tot ziens!

TERUG NAAR WEBSITE

De wereld moet duurzamer. Ook de wereld van de horeca. Om dat te realiseren is het belangrijk dat we samenwerken met  kleinschalige boeren en producenten die met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren. Om dat te stimuleren willen we toekomstige koks al tijdens hun studie kennis laten maken met de makers van hun producten. Samen met koksopleidingen ontwikkelen we een  lesprogramma waarin we workshops en excursies aanbieden. Denk daarbij aan varen, vissen en visroken op (de Wadden) zee, Bezoek aan bierbrouwers, Nederlandse wijngaarden, whiskystookers, geiten, schapen en koeien-boerderijen. Zuivelproducten, Slachten, uitbenen, portioneren, bereiden, oude technieken etc.

Uitleg bereidingswijze verschillende delen. Rook, pekel en droogtechnieken, wildpluk.

 

Deze workshops en  excursies organiseren we in andere vorm ook voor professionele en semi professionele koks en liefhebbers van goed koken en kunnen inclusief overnachting voor meerdere dagen geboekt worden.

Zodra we over meer informatie beschikken, laten we dat hier weten.

 

 

Belangstelling?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com

of 0614716625

 

Tot ziens!

RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN BOEREN-PRODUCENTEN BOER OP DE KAART

*

*

*

 

TERUG NAAR WEBSITE

De wereld moet duurzamer. Ook de wereld van de horeca. Om dat te realiseren is het belangrijk dat we samenwerken met  kleinschalige boeren en producenten die met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, produceren. Om dat te stimuleren willen we toekomstige koks al tijdens hun studie kennis laten maken met de makers van hun producten. Samen met koksopleidingen ontwikkelen we een  lesprogramma waarin we workshops en excursies aanbieden. Denk daarbij aan varen, vissen en visroken op (de Wadden) zee, Bezoek aan bierbrouwers, Nederlandse wijngaarden, whiskystookers, geiten, schapen en koeien-boerderijen. Zuivelproducten, Slachten, uitbenen, portioneren, bereiden, oude technieken etc.

Uitleg bereidingswijze verschillende delen. Rook, pekel en droogtechnieken, wildpluk.

 

Deze workshops en  excursies organiseren we in andere vorm ook voor professionele en semi professionele koks en liefhebbers van goed koken en kunnen inclusief overnachting voor meerdere dagen geboekt worden.

Zodra we over meer informatie beschikken, laten we dat hier weten.

 

 

Belangstelling?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com

of 0614716625

 

Tot ziens!

BOER OP DE KAART BOEREN-PRODUCENTEN RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN