B

O

E

R

 

OP

 

D

E

 

K

A

A

R

T

Om de afstand tussen het land en de keuken te verkleinen zullen we gezamenlijk met koksopleidingen en de aangesloten boeren en producenten workshops en excursies organiseren.

Deze toekomstige koks hebben bij het vinden van een stageplaats een stapje voor en kunnen na hun opleiding terecht bij bij onze aangesloten restaurants voor wie het maken van gerechten met bijzondere ingrediënten van eigen bodem de grootste uitdaging vormt.

 

Overigens zijn de workshops en excursies ook te volgen door professionele en semi professionele koks die meer willen weten over de herkomst van producten.

Boer op de kaart regelt het transport

Het idee is dat Stichting Boer op de kaart, samen met 15 tot 20 aangesloten restaurants van kleinschalige boeren en producenten in kopen. Als restaurants gezamenlijk en direct hun producten van boeren en producenten afnemen, die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, maakt dat een grote positieve impact.

 

Het assortiment bevat het grootste deel van de dagelijkse inkoop. Vlees van dieren die buiten hebben gegraasd, biologische eieren, hammen, worsten, kazen, groenten, zuivelproducten, bier, whiskey en wijnen. Alle producten zijn van de aller beste kwaliteit en komen allemaal van Nederlandse bodem. In eerste instantie uit Noord-Holland en Friesland.

 en publiciteit van zowel de producten als de aangesloten restaurants.

 

Dus, de beste kwaliteit producten van Nederlandse bodem, een schoner en eerlijker wereld, goed opgeleide koks, transport en publiciteit.

 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

TERUG NAAR WEBSITE
BOER OP DE KAART BOEREN EN PRODUCENTEN RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN

allemaal van Nederlandse bodem. In eerste instantie uit Noord-Holland en Friesland.

Om de afstand tussen het land en de keuken te verkleinen zullen we gezamenlijk met koksopleidingen en de aangesloten boeren en producenten workshops en excursies organiseren.

Deze toekomstige koks hebben bij het vinden van een stageplaats een stapje voor en kunnen na hun opleiding terecht bij bij onze aangesloten restaurants voor wie het maken van gerechten met bijzondere ingrediënten van eigen bodem de grootste uitdaging vormt.

 

Overigens zijn de workshops en excursies ook te volgen door

Het idee is dat Stichting Boer op de kaart, samen met 15 tot 20 aangesloten restaurants van kleinschalige boeren en producenten in kopen. Als restaurants gezamenlijk en direct hun producten van boeren en producenten afnemen, die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, maakt dat een grote positieve impact.

 

Het assortiment bevat het grootste deel van de dagelijkse inkoop. Vlees van dieren die buiten hebben gegraasd, biologische eieren, hammen, worsten, kazen, groenten, zuivelproducten, bier, whiskey en wijnen. Alle producten zijn van de aller beste kwaliteit en komen

TERUG NAAR WEBSITE

professionele en semi professionele koks die meer willen weten over de  herkomst van producten.

Boer op de kaart regelt het transport en publiciteit van zowel de producten als de aangesloten restaurants.

 

Dus, de beste kwaliteit producten van Nederlandse bodem, een schoner en eerlijker wereld, goed opgeleide koks, transport en publiciteit.

 

 

 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via mail of bel. boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

allemaal van Nederlandse bodem. In eerste instantie uit Noord-Holland en Friesland.

Om de afstand tussen het land en de keuken te verkleinen zullen we gezamenlijk met koksopleidingen en de aangesloten boeren en producenten workshops en excursies organiseren.

Deze toekomstige koks hebben bij het vinden van een stageplaats een stapje voor en kunnen na hun opleiding terecht bij bij onze aangesloten restaurants voor wie het maken van gerechten met bijzondere ingrediënten van eigen bodem de grootste uitdaging vormt.

 

Overigens zijn de workshops en excursies ook te volgen door professionele en semi

Het idee is dat Stichting Boer op de kaart, samen met 15 tot 20 aangesloten restaurants van kleinschalige boeren en producenten in kopen. Als restaurants gezamenlijk en direct hun producten van boeren en producenten afnemen, die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, maakt dat een grote positieve impact.

 

Het assortiment bevat het grootste deel van de dagelijkse inkoop. Vlees van dieren die buiten hebben gegraasd, biologische eieren, hammen, worsten, kazen, groenten, zuivelproducten, bier, whiskey en wijnen. Alle producten zijn van de aller beste kwaliteit en komen

 professionele koks die meer willen weten over de  herkomst van producten.

Boer op de kaart regelt het transport en publiciteit van zowel de producten als de aangesloten restaurants.

 

Dus, de beste kwaliteit producten van Nederlandse bodem, een schoner en eerlijker wereld, goed opgeleide koks, transport en publiciteit.

 

 

 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

Daisy Loeb

Grafisch Ontwerper

TERUG NAAR WEBSITE

producten zijn van de aller beste kwaliteit en komen allemaal van Nederlandse bodem. In eerste instantie uit Noord-Holland en Friesland.

 

Om de afstand tussen het land en de keuken te verkleinen zullen we gezamenlijk met koksopleidingen en de aangesloten boeren en producenten workshops en excursies organiseren.

Deze toekomstige koks hebben bij het vinden van een stageplaats een stapje voor en kunnen na hun opleiding terecht bij bij onze aangesloten restaurants voor wie het maken van gerechten met bijzondere ingrediënten van eigen bodem de grootste uitdaging vormt.

 

Overigens zijn de

Het idee is dat Stichting Boer op de kaart, samen met 15 tot 20 aangesloten restaurants van kleinschalige boeren en producenten in kopen.

 

Als restaurants gezamenlijk en direct hun producten van boeren en producenten afnemen, die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, maakt dat een grote positieve impact.

 

Het assortiment bevat het grootste deel van de dagelijkse inkoop. Vlees van dieren die buiten hebben gegraasd, biologische eieren, hammen, worsten, kazen, groenten, zuivelproducten, bier, whiskey en wijnen. Alle

workshops en excursies ook te volgen door professionele en semi  professionele koks die meer willen weten over de  herkomst van producten.

 

Boer op de kaart regelt het transport en publiciteit van zowel de producten als de aangesloten restaurants.

 

Dus, de beste kwaliteit producten van Nederlandse bodem, een schoner en eerlijker wereld, goed opgeleide koks, transport en publiciteit.

 

 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716615

 

Tot ziens!

TERUG NAAR WEBSITE

Het idee is dat Stichting Boer op de kaart, samen met 15 tot 20 aangesloten restaurants van kleinschalige boeren en producenten in kopen.

 

Als restaurants gezamenlijk en direct hun producten van boeren en producenten afnemen, die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, maakt dat een grote positieve impact.

 

Het assortiment bevat het grootste deel van de dagelijkse inkoop. Vlees van dieren die buiten hebben gegraasd, biologische eieren, hammen, worsten, kazen, groenten, zuivelproducten, bier, whiskey en wijnen. Alle producten zijn van de aller beste kwaliteit en komen allemaal van Nederlandse bodem. In eerste instantie uit Noord-Holland en Friesland.

 

Om de afstand tussen het land en de keuken te verkleinen zullen we gezamenlijk met koksopleidingen en de aangesloten boeren en producenten, workshops en excursies organiseren. Deze toekomstige koks hebben bij het vinden van een stageplaats een stapje voor en kunnen na hun opleiding terecht bij bij onze aangesloten restaurants voor wie het maken van gerechten met bijzondere ingrediënten van eigen bodem de grootste uitdaging vormt.

Overigens zijn de workshops en excursies ook te volgen door professionele en semi  professionele koks die meer willen weten over de  herkomst van producten.

 

Boer op de kaart regelt het transport en publiciteit van zowel de producten als de aangesloten restaurants.

 

Dus, de beste kwaliteit producten van Nederlandse bodem, een schoner en eerlijker wereld, goed opgeleide koks, transport en publiciteit.

 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN BOEREN-PRODUCENTEN BOER OP DE KAART
TERUG NAAR WEBSITE

Het idee is dat Stichting Boer op de kaart, samen met 15 tot 20 aangesloten restaurants van kleinschalige boeren en producenten in kopen.

 

Als restaurants gezamenlijk en direct hun producten van boeren en producenten afnemen, die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog op de menselijke maat, maakt dat een grote positieve impact.

 

Het assortiment bevat het grootste deel van de dagelijkse inkoop. Vlees van dieren die buiten hebben gegraasd, biologische eieren, hammen, worsten, kazen, groenten, zuivelproducten, bier, whiskey en wijnen. Alle producten zijn van de aller beste kwaliteit en komen allemaal van Nederlandse bodem. In eerste instantie uit Noord-Holland en Friesland.

 

Om de afstand tussen het land en de keuken te verkleinen zullen we gezamenlijk met koksopleidingen en de aangesloten boeren en producenten, workshops en excursies organiseren. Deze toekomstige koks hebben bij het vinden van een stageplaats een stapje voor en kunnen na hun opleiding terecht bij bij onze aangesloten restaurants voor wie het maken van gerechten met bijzondere ingrediënten van eigen bodem de grootste uitdaging vormt.

Overigens zijn de workshops en excursies ook te volgen door professionele en semi  professionele koks die meer willen weten over de  herkomst van producten.

 

Boer op de kaart regelt het transport en publiciteit van zowel de producten als de aangesloten restaurants.

 

Dus, de beste kwaliteit producten van Nederlandse bodem, een schoner en eerlijker wereld, goed opgeleide koks, transport en publiciteit.

 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via mail of bel.  boeropdekaart@gmail.com of 0614716625

 

Tot ziens!

BOER OP DE KAART BOEREN-PRODUCENTEN RESTAURANTS CULINAIRE ONTDEKKINGSREIZEN